GDPR

REPLEKS - Audio


PERSONDATAPOLITIK – Repleks Audio

Opdateret den 2-10-2018

 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

 

For at du, som kunde, kan indgå aftale om afvikling af lyd/lys produktion af Repleks Audio, har vi brug for følgende oplysninger:

Firmanavn, navn på bestiller/betaler, adresse, telefonnummer, e-mail adresse, samt evt. CVR.-nummer, EAN-nr. og web-adresse.

 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne fakturere og kontakte dig ifm. arrangement.

 

Som tilknyttet freelance hos Repleks Audio har vi følgende oplysninger:

Navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse samt evt. CVR.-nummer. Derudover har vi pågældendes bankkontonummer til brug for betaling af faktura/honorar og hvis det er aftalt at der udbetales honorar har vi også CPR-nummer til brug for skatteindberetning.

 

Personoplysningerne registreres hos Repleks Audio og opbevares i fem år efter sidste brug, hvorefter oplysningerne slettes. Ansatte hos Repleks Audio, samt revisor, har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige hos Repleks Audio er Repleks Audio.

 

Vi opbevarer ikke personoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke personoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Repleks Audio videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

 

Som registreret hos Repleks Audio har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Repleks Audio via e-mail: mail@repleks.dk

 

FORTROLIGHED

Du har altid mulighed for at få at vide, hvilke oplysninger vi opbevarer om dig. Du skal blot sende en mail til os og oplyse dit navn og din adresse. Du vil indenfor 10 dage modtage en mail om hvilke informationer vi opbevarer om dig. Ønsker du vi sletter disse oplysninger, skal det fremgå tydeligt af din mail.

 

De data vi har på dig som kunde er, som nævnt ovenfor:

Firmanavn, navn på bestiller/betaler, adresse, telefonnummer, e-mail adresse, samt evt. CVR.-nummer, EAN-nr. og web-adresse.

 

De data vi har på dig som tilknyttet freelance er, som nævnt ovenfor:

Navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse samt evt. CVR.-nummer. Derudover har vi pågældendes bankkontonummer til brug for betaling af faktura/honorar og hvis det er aftalt at der udbetales honorar har vi også CPR-nummer til brug for skatteindberetning.

 

Videregivelse af informationer: Når du er kunde eller freelance hos Repleks Audio afleverer du ovennævnte oplysninger. Disse oplysninger giver Repleks Audio ikke videre til tredjemand uden dit udtrykkelige samtykke.